Biblå + museer = vinterferie med opplevelser

Barn med bibliotekkort kommer gratis inn på våre museer i vinterferien.

Sølvberget bibliotek og kulturhus, Stavanger museum, Stavanger maritime museum og Stavanger kunstmuseum presenterer i vinterferien et innholdsrikt program for små og store, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt.

Med bibliotekkort kommer barn gratis inn på Stavanger museum, Stavanger maritime museum og Stavanger kunstmuseum og på biblioteket kan du låne bøker som gir kunnskap og forteller mer. Uten kort gjelder ordinære priser på museene.

Du finner en oversikt over hva som skjer i vinterferien på www.sølvberget.no og www.museumstavanger.no.

Se gjerne også stavangermuseum.no, stavangermaritimemuseum.no og stavangerkunstmuseum.no for nærmere informasjon.

Vårt felles program!

Hjertelig velkommen!