Museum Stavanger gjenåpner 2. juni

Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum gjenåpner 2. juni.

Etter å ha vært stengt siden 12. mars åpner vi opp dørene for besøkende tirsdag 2. juni. Da åpnes Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum. De øvrige museene åpner mandag 15. juni.

Frem til da inviterer vi til unike museumsopplevelser med smakebiter fra det store skattekammeret som vi tilbyr. Disse arrangementene tilbys til mindre grupper og må bestilles på forhånd.

Det blir blant annet presentasjon om distriktets ukjente dyreliv, vandring mellom museene på Eiganes, inkludert Holmeegenes som åpner for publikum for første gang denne sommeren, og omvisninger i den nye utstillingen I skyene på Stavanger kunstmuseum.

Vi har også inngått et spennende samarbeid med Rogaland teater og vil fra onsdag 13.mai vise forestillingen Ord over grind – et livslangt møte med Mette Arnstad på Utstein kloster.

I kalenderen på museumstavanger.no vil det til enhver tid være en oversikt over hvilke opplevelser som tilbys. Publikum kan også finne informasjon i sosiale medier.

Grupper fra barnehager og skoler er også velkommen fra tirsdag 12.mai, men det er viktig at de bestiller tid på forhånd for å sikre at det ikke er mer enn en gruppe på besøk om gangen. Det må sendes en e-post til post@museumstavanger.no for å avtale tid.

Vi gleder oss veldig til å ta imot gjester igjen. Vi har innført nye rutiner og strenge sikkerhetstiltak etter myndighetenes forskrifter og skal gjøre vårt ytterste for at både ansatte og besøkende får en fin og trygg opplevelse når de besøker oss.

Hjertelig velkommen!