Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Museumsbyen Stavanger

Museene i Stavanger gir rabatt i hele sommer. Opplev Museumsbyen Stavanger!

Museumsbyen Stavanger er et samarbeid mellom Arkeologisk museum, Norsk oljemuseum og Museum Stavanger. Museene tilbyr for femte år på rad et felles billettsamarbeid.

Besøkende som har vært på Arkeologisk museum, Norsk oljemuseum eller et av museene som er en del av Museum Stavanger får ved framvisning av billett halv pris hos neste museum ved besøk innen 48 timer. Billettsamarbeidet gjelder fra og med 1. juni til og med 31. august 2017.

Museene som er en del av Museum Stavanger er Stavanger museum med Norsk barnemuseum, Stavanger kunstmuseum, Norskhermetikkmuseum, Stavanger maritime museum, Utstein kloster, Breidablikk og Ledaal.

De tre museene har utarbeidet et felles sommerprogram med informasjon om utstillinger og arrangementer på museene i sommer. Programmet finner du blant annet på museene og på turistinformasjonskontorene i Stavanger og Sandnes.