must-bgPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1

Sommerrabatt på museene i Stavanger

Museene i Stavanger gir rabatt i hele sommer.

Vi har to rabattordninger:

1. Har man kjøpt en billett på et av våre museumsavdelinger kan man også bruke denne på våre andre avdelinger resten av dagen. Dette gjelder hele året. Om sommeren får man også halv pris på de andre avdelingene våre dagen etter med denne billetten.

2. Museumsbyen Stavanger er et samarbeid mellom Arkeologisk museum, Norsk oljemuseum og Museum Stavanger. Museene tilbyr for syvende år på rad et felles billettsamarbeid.

Besøkende som har vært på Arkeologisk museum, Norsk oljemuseum eller et av museene som er en del av Museum Stavanger får ved framvisning av billett halv pris hos neste museum ved besøk innen 48 timer. Billettsamarbeidet gjelder fra og med 1. juni til og med 31. august 2019.

Museene som er en del av Museum Stavanger er Stavanger museum med Norsk barnemuseum, Stavanger kunstmuseum, Norskhermetikkmuseum, Stavanger maritime museum, Utstein kloster, Breidablikk og Ledaal.