Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Sommerverter

Vi trenger engasjerte sommerverter!

Vi trenger engasjerte verter til årets sommersesong. Du må være over 18 år, like å formidle, være serviceinnstilt og trives med skiftende oppgaver samt ha en interesse for natur- og/eller kulturhistorie.

Erfaring fra museum og formidling er en fordel, men ikke et krav. Alle vil få den opplæringen de trenger. Det viktigste er at man har det lille ekstra glimtet i øyet, og en positiv innstilling!

Arbeidsoppgaver vil være betjening av resepsjon, butikk og kafé, ha omvisninger og jobbe i forbindelse med arrangementer.

Arbeidstid er ukedager, kvelder og helger etter behov. Det er ønskelig med søkere som kan jobbe hele sommeren.

Er du vår neste sommervert? Søknad og CV sendes til post@museumstavanger.no innen 1. mars 2017. Vennligst oppgi språkkunnskaper og hvilken periode du kan jobbe i søknaden.

For mer informasjon kontakt Kine Oaland på mobil 407 28 397 eller Debora Cooper på mobil 464 21 752.