Page 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Lærerseminar

for ungdoms- og videregående skole

06. sep. 2018 KL. 14:00 - 16:00

Museum Stavanger (MUST) ønsker ansatte i ungdomsskolen og den videregående skole velkomne til kultur- og naturhistorisk seminar. På programmet står presentasjon av skoleåret 2018/19 sitt formidlingstilbud ved museene i MUST, hvor vi ønsker å vise hvilke temaer/emner vi kan tilby deres elever tilpasset  trinn og behov. Alle forhåndsbookede besøk/tilbud er gratis for skoleklasser.

Museum Stavanger ønsker å arrangere lærerseminar i starten av hvert semester. Hensikten med seminarene er å skape en plattform hvor museene og skolene kan møtes for å utveksle kunnskap og erfaringer, med målsetning om å skape gode opplevelses- og læringssituasjoner for elevene.

Hjertelig velkommen til lærerseminar, ønskes fra
Museumspedagogene Ingrid, Kristin, Tove, Amy, Kjetil og Camilla

Her kan du laste ned programmet

Har du interesse av kunstmuseets lærerseminar se her

14.00  Enkel servering.

14.15  Presentasjon av formidlingstilbudet for høsten 2018. Hva kan vi tilby dine elever?

- Hvem er vi, museer og pedagoger

- Nettsider, hvordan bestille og ressurser

- Supersans og INTRO, våre formidlingstilbud på tvers av fagfelt og museumsanlegg

- Kort oversikt over formidlingstilbud i MUST

15.00 Utstillinger og Naturlab ved Stavanger museum er åpne, og pedagogene er tilgjengelige for spørsmål.