Biblå + museer =

vinterferie med opplevelser!

Sølvberget og Museum Stavanger (MUST) presenterer et innholdsrikt program for små og store i vinterferien, hvor aktiviteter, opplevelser og læring står sentralt.

Med bibliotekkort kommer barnefamilier gratis inn på Stavanger museum, Stavanger kunstmuseum og Stavanger maritime museum. På biblioteket kan dere låne bøker som gir mer kunnskap og flere opplevelser. Uten bibliotekkort gjelder ordinære priser på museene. Det er også program for barn og ungdom på bibliotekene på Finnøy og Rennesøy. Programmet for Sølvberget finner du på sølvberget.no, og programmet for museene finner du på museumstavanger.no. Se også gjerne stavangermuseum.no, stavangermaritimemuseum.no og stavangerkunstmuseum.no for nærmere informasjon.

Sølvberget og MUST følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. På grunn av covid-19-pandemien må vi, som ansvarlig arrangør, vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må enten forhåndsbestille gratisbilletter på sølvberget.no eller museumstavanger.no eller registrere deg ved oppmøte. Se nettsider for gjeldende praksis for de ulike arrangementene og aktivitetene.

Billetter kan forhåndsbestilles fra og med mandag 22. februar. Vi oppfordrer til å møte opp et kvarter før arrangementet starter.

Hjertelig velkommen!