Sommeraktiviteter for barn og unge

Flere av museene våre tilbyr spennende aktiviteter for barn og unge i sommer.

Her er en oversikt over aktiviteter for barn og unge på museene våre i sommer.

Vær oppmerksom på at vi har gratis inngang for barn og unge hver lørdag.

STAVANGER MUSEUM

Utforskningssekken
En formidlingssekk som kan lånes og tas i bruk av familier som besøker Stavanger museum. Sekken inneholder redskaper som kan brukes i museets utstillinger for å skape et mer sanselig besøk for de aller minste. Innholdet vil bli rengjort mellom hver brukergruppe.

Aktivitetshefte
Et fargeleggingshefte som inneholder både fugler og figurer fra Alle barnas ønskebok, selges sammen med fargeblyanter i museets butikk grunnet smittevern.

Sporløyper
Stavanger museum tilbyr familievennlige oppgaveløyper i museets ulike utstillinger. Her kan du fordype deg i både barndomshistorie, byhistorie og naturhistorie.

Omvisninger
Tirsdager og torsdager kl. 13.00 blir det familievennlig omvisning i enten de naturhistoriske eller de kulturhistoriske utstillingene på Stavanger museum. Ta kontakt med resepsjonen for påmelding.

STAVANGER KUNSTMUSEUM

Omvisning i I skyene
Omvisning i utstillingen I skyene tirsdager og torsdager kl. 12.00 med våre dyktige kunstformidlere. Bestill billetter via vår hjemmeside/ticket co.

Aktivitetspakker
Velg mellom fire forskjellige aktivitetspakker for barn. Kr 50,- per pakke for mange timers kreativ moro i vårt barneverksted, studio nona.

Stripekunst
Bli en del av Jacob Dahlgrens stripekunst! Ta på deg stripete trøye, så tar vi et bilde av deg og du blir en del av kunsten!

STAVANGER MARITIME MUSEUM

Oppgaveløype
Barn får utforske museet gjennom en oppgaveløype som vil gjøre dem kjent med Stavangers skipshistorie og gi dem et innblikk i hvordan typiske stavangerske arbeidsplasser så ut for hundre år siden.

Fargeleggingsark
Fargelegg skipsmodellene vi har i utstilling, eller selve museet!