Sommerrabatt på museene i Stavanger

Museene i Stavanger gir rabatt i hele sommer.

Museumsbyen Stavanger er et samarbeid mellom Arkeologisk museum, Norsk Oljemuseum og Museum Stavanger. Museene tilbyr for åttende år på rad et felles billettsamarbeid.

Besøkende som har vært på Arkeologisk museum, Jernaldergården, Norsk Oljemuseum eller et av museene som er en del av Museum Stavanger får ved framvisning av billett halv pris hos neste museum ved besøk samme dag eller dagen etterpå. Billettsamarbeidet gjelder fra og med 1. juni til og med 31. august 2020. Se museenes nettsider for informasjon om åpningstider.

Museene som er en del av Museum Stavanger er Stavanger museum med Norsk barnemuseum, Stavanger kunstmuseum, Stavanger maritime museum, Utstein kloster, Breidablikk, Holmeegenes og Ledaal. Norsk hermetikkmuseum og Norsk grafisk museum gjenåpner som et nytt museum i Gamle Stavanger våren 2021. Stavanger skolemuseum og Revtangen ornitologiske stasjon er åpen for grupper etter avtale.