Stavanger maritime museum er stengt

Museet er stengt på grunn av renovering og montering av ny utstilling.

Fra og med mandag 16. august er Stavanger maritime museum stengt for publikum på grunn av renovering og montering av den nye utstillingen "Hjemmehavn Stavanger".

Stavangers skipsflåte

I denne utstillingen vil du kunne utforske Stavangers skipsflåte gjennom tidene og lære mer om hva en havn har vært, og er i dag. Du møter også noen av menneskene som har vært med på å forme havnen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en ny utstilling!

Tilbud om undervisning
Selv om museet stenger kan barnehager og skoler bestille undervisning i utstillingene Sjauing på kaien og Sjøfolk i krig. Send en e-post til thea.bergsagel@museumstavanger.no for å bestille undervisning.

Fra aktivitetsutstillingen "Sjauing på kaien" på Stavanger maritime museum. Foto: Oddbjørn Erland Aarstad/MUST.