Vi har åpent!

Tre av museene våre er åpne.

Alle arrangementene våre samt omvisninger og skolebesøk er dessverre avlyst til mandag 8. februar, men Stavanger kunstmuseum, Stavanger museum og Stavanger maritime museum er åpne for deg som ønsker å besøke utstillingene våre på egenhånd.

Vær oppmerksom på at aktivitetsutstillingene "Eventyrborgen" på Stavanger museum og utstillingen "Sjauing på kaien" på Stavanger maritime museum er stengt på grunn av smittevernhensyn.

Husk at det er anbefalt å ha på seg munnbind på offentlige steder, inkludert museer, hvor man ikke klarer å overholde minimum en meter avstand til andre. Det er vanligvis ikke vanskelig å holde god avstand til andre på disse tre museene, men ta med deg munnbind for sikkerhetsskyld.

Et besøk hos oss skjer innenfor trygge rammer og med et godt og oppdatert smittevern på plass.

Her finner du informasjon om åpningstider og billettpriser.

Hjertelig velkommen!