Er biologi eller naturfag ditt favorittfag, samtidig som du er en reser på kakeservering?

Ledig fast stilling som naturvert!

Vi søker deg som kan tenke deg å formidle naturhistorie til barn og voksne, samtidig trenger vi at du er komfortabel i salg og service-rollen.

Stavanger museum søker etter en engasjert, fleksibel, imøtekommende, serviceinnstilt og kunnskapsrik museumsvert, som har stor interesse for naturhistorie, og som kan bidra til å gi våre gjester gode opplevelser. Du må være glad i å fortelle historier og trives i en formidlingssituasjon, og har evne til å engasjere både barn og voksne.

Stor del av arbeidsdagen på Stavanger museum er også knyttet til salg og service. Daglige arbeidsoppgaver vil være betjening av resepsjon, kundebehandling, butikk og enkel mattilberedning og kafésalg, samt gjennomføre aktiviteter og omvisninger etter planlagt program. I tillegg har vi lokaler til utleie, og det kan komme forespørsler om å jobbe på eksterne arrangementer som konfirmasjon, foredrag og konserter.

Daglige klargjørings- og stengeoppgaver, brann- og sikringsoppgaver og forefallende vedlikeholdsoppgaver ligger også til stillingen.

Arbeidssted:

Primært arbeidssted vil være Stavanger museum (inkludert Norsk barnemuseum) i Muségata 16, 4010 Stavanger. Du blir ansatt under naturhistorisk avdeling, Museum Stavanger (MUST).

Arbeidstid:

• Annenhver helg (og noen torsdagskvelder. Vennligst oppgi om du også har mulighet til å jobbe dagtid)
  • Ferier, spesielt sommersesong (mai-sept)
  • Ekstravakter: Forekommer oftest kvelder, helger og i ferier, men det kan også komme forespørsel om vakter på ukedager ved sykdom i fast bemanning.

Du må:

• være fleksibel, ha gode samarbeidsevner og en positiv serviceinnstilling.
  • Kunne trives i et til tider hektisk arbeidsmiljø med skiftende arbeidsoppgaver.
  • Ha en genuin interesse for naturhistorie.
  • kunne snakke flytende norsk.
  • kunne formidle både på norsk og engelsk.
  • være 18 år eller eldre.

Det er en fordel:

• om du har bakgrunn fra naturhistoriske eller pedagogiske fag.
  • har erfaring fra museum og formidling.
  • kan formidle på andre språk.
  • har erfaring med barn.
  • har jobbet i butikk, kafè eller restaurant.
  • har intensjon om å bli i bedriften minimum de neste tre årene.
  • Om du innimellom har mulighet å jobbe dagtid ved sykdom i bemanningen

Lønn

• Timelønnet.
  • Lønnssatser etter Landsoverenskomsten for museer og andre kulturinstitusjoner.

Museum Stavanger tilbyr

Museum Stavanger (MUST) er en unik kombinasjon av museer. MUST er det eneste museet i Norge som dekker så varierte fagområder som natur-, kultur - og kunsthistorie, samt sjøfart og industri.

Vi tilbyr:

• Et kunnskapsrikt og stimulerende arbeidsmiljø
  • En variert arbeidsdag med skiftende arbeidsoppgaver.
  • Faglig og personlig utvikling
  • Førstehjelpskurs og brannkurs

Søknadsfrist

Søknadsfrist: snarest, men senest innen 27 oktober 2021. Aktuelle kandidater blir kontaktet for intervju fortløpende.

Søknad og CV sendes til: post@museumstavanger.no

For mer informasjon kontakt:

Kine (Stavanger museum og Utstein kloster) kine.oaland@museumstavanger.no

Sjekk oss ut på stavangermuseum.no, www.facebook.com/stavangermuseum