acceptedPage 1Page 1clockclosePage 1facebookPage 1Page 1linkedinPage 1Page 1searchsearchtwitterPage 1must-bg

Fuglesalen

Hva med å leie Fuglesalen på ærverdige Stavanger museum?

Det ærverdige bygget til Stavanger museum har tronet over Stavanger sentrum siden 1893. Museet er bygd i en monumental stil og inneholder natur- og kulturhistoriske utstillinger.

Fuglesalen ligger i den eldste delen av bygget og har fin utsikt til parkområde fra store, flotte vinduer. Salen ble totalrenovert i 2017, men står fortsatt i stil til det gamle bygget.

Fuglesalen er et åpent og rom, utstyrt med moderne og stilfulle møbler. Her er det lydanlegg og projektor som kan brukes til varierte arrangementer. I den nærliggende museumskafeen er det et moderne utstyrt kjøkken som er tilgjengelig for arrangementer utenfor åpningstidene til museet.

Lokalet ble tidligere brukt til utstilling av fugler, noe som gjenspeiles i dag ved at salen fortsatt er utsmykket med noen av de eldste montrene fra den gamle utstillingen. Disse inneholder norske og utenlandske fugler og skaper en særegen atmosfære i rommet. Her finner du blant annet alle norske ugler og et utvalg av vakre skogshøns.

Lokalet passer til grupper på mellom 20 til 100 personer. Pris ved forespørsel. Kontakt oss på booking@museumstavanger.no eller 51 84 27 00 for mer informasjon og bestilling.